Un angajat al Penitenciarului Vaslui a fost diagnosticat cu COVID-19, iar membri ai conducerii penitenciarului, cu care acesta a interacţional au fost plasaţi în izolare la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un angajat al Penitenciarului Vaslui a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu atât în sectorul administrativ, cât şi în sectorul operativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie. Ultima sa prezentare la unitate a fost în data de 23.06.2020”, conform Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Având în vedere că poliţistul de penitenciare a interacţionat cu membri din comanda unităţii, s-a dispus, preventiv, scoaterea acestora din serviciu. Conducerea este asigurată cu personal al locului de deţinere care nu a intrat în contact cu persoana confirmată COVID-19.

”Activităţile manageriale vor fi sprijinite inclusiv de un reprezentant al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. În prezent, misiunile specifice se derulează în condiţii optime, fără disfuncţionalităţi. Totodată, precizăm că, din primele verificări, nu a fost identificat niciun risc epidemiologic pentru persoanele private de libertate”, precizează  ANP.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.