Un al doilea angajat al Penitenciarului Craiova a fost confirmat cu coronavirus, fiind vorba despre un poliţist de penitenciare care lucrează în sectorul administrativ. El a intrat în contact direct cu primul angajat infectat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a informat că, duminică, un al doilea angajat al Penitenciarului Craiova a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. El face parte din grupul de contacţi atribuit cazului anunţat în 5 iunie.

Poliţistul de penitenciare îşi exercita atribuţiile de serviciu în sectorul administrativ.

"Până la acest moment, cu excepţia celor două cazuri de angajaţi confirmaţi COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Craiova. În continuare, administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Dolj", a arătat ANP.

Săptămâna trecută, un prim angajat al Penitenciarului Craiova a fost confirmat cu coronavirus, contacţii săi fiind izolaţi la domiciliu. Angajatul lucrează în sectorul administrativ şi nu a interacţionat cu deţinuţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.