Turistul britanic rănit grav în accidentul produs, duminică, în judeţul Tulcea este internat la terapie intensivă în Spitalul Judeţean din Galaţi, dar cooperează cu medicii, fiind conştient. Pacientul va fi supus în continuare unor investigaţii medicale amănunţite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turistul britanic rănit grav, duminică, după ce a fost lovit de un autoturism pe DJ 222 în judeţul Tulcea, este internat în Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Galaţi.

 

El a suferit traumatisme la nivelul capului, toracelui şi membrelor, dar este conştient şi coperează cu medicii. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, va fi suspus în continuare unor investigaţii medicale amănunţite.

 

Un turist britanic a murit şi alţi doi au fost răniţi, duminică după-amiază, după ce au fost loviţi de o maşină pe un drum judeţean din Tulcea, în timp ce mergeau cu bicicletele.

 

Potrivit poliţiştilor, un bărbat în vârstă de 20 de ani din Tulcea conducea un autoturism pe DJ 222, iar la un moment dat, în apropierea localităţii Agighiol, a lovit trei biciclişti, cetăţeni britanici, cu vârste cuprinse între 56 şi 60 de ani.

 

Unul dintre turiştii britanici a fost găsit în stop cardio-respirator, medicii au încercat să îl resusciteze, însă fără rezultat.

 

Unul dintre răniţi a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Galaţi, cel de-al doilea fiind transportat la Tulcea.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.