Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a instituit restricţie de tonaj pentru maşinile mai mari de 7,5 tone pe DN 22 E, între Gărvan şi I.C. Brătianu, judeţul Tulcea, din cauza revărsării Dunării pe carosabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Restricţia a intrat în vigoare la ora 24.00 şi vizează DN 22 E, între localităţile Gărvan şi I.C. Brătianu, judeţul Tulcea, km 0+000 - km 14+276. 

”Măsura este  luată din cauza revărsării apelor Dunării pe partea carosabilă a acestui tronson de drum. Menţionăm că pe acest sector, între km 13+950 şi km 14+276, nivelul apei pe carosabil este de 10 cm şi va fi instituită şi restricţie de viteză maximă admisă de 10 km/h şi oprirea interzisă”, anunţă CNAIR. 

Compania precizează că se acţionează în zona afectată, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă.

Hidrologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben şi cod portocaliu de inundaţii pe Dumăre, urmând a fi afectate judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Tulcea. Avertizarea este valabilă până în 30 aprilie, la ora 16.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.