Aproape 5000 de candidaţi s-au înscris la concurs pentru ocuparea celor 1640 de locuri scoase la concurs de şcolile de agenţi de poliţie de la Câmpina din Cluj Napoca. Aceştia vor susţine întâi proba de evaluare a performanţei fizice, iar care trec de aceasta vor da, în 10 decembrie, proba de evaluare a cunoştinţelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Aproape 5.000 de candidaţi s-au înscris pentru examenul de admitere în unităţile de învăţământ preuniversitar ale Poliţiei Române: - Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”  Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”  Cluj-Napoca.
„Pe cele 1.340 de posturi scoase la concurs în cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie «Vasile Lascăr» – Câmpina, s-au înscris 3.936 de candidaţi, iar pe cele 300 de posturi de la Şcoala de Agenţi de Poliţie «Septimiu Mureşan» - Cluj-Napoca, s-au înscris 949 de candidaţi”, se arată într-un comunicat dat publicităţii marţi de Poliţia Română.
După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaţilor, proba de evaluare a performanţei fizice, susţinerea probei de evaluare a cunoştinţelor, iar, la final, examinarea medicală a candidaţilor rămaşi în concurs.
Proba de evaluare a performanţei fizice va fi susţinută indiferent de unitatea de învăţământ pentru care candidatul a optat, în centrele zonale de selecţie.
Astfel, la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”  vor susţine probele de performanţă fizică cei din Municipiul Bucureşti şi judeţele: Argeş, Călăraşi, Constanţa, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Teleorman, Tulcea, centrul de examinare pentru candidaţii din judeţele: Braşov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Prahova, Vrancea va fi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, în timp ce la  Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor susţine probele eliminatorii candidaţii din judeţele: Alba, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Sălaj, Sibiu; Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea va fi centru de examinare pentru candidaţii din judeţele: Arad, Bihor, Caraş-Severin, Satu Mare, Timiş, iar probele de performanţă fizică pentru candidaţii din judeţele: Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea vor fi susţinute la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani.
La  Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni  vor susţine probele candidaţii din judeţele: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui;
Candidaţii care au promovat proba de evaluare a performanţei fizice vor susţine proba de evaluare a cunoştinţelor, la data de 10 decembrie 2022, iar rezultatele obţinute vor fi postate pe site-ul oficial al unităţii de învăţământ pentru care optează, precizează sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.