Două trăsuri pregătite de nuntă, care circulau într-o zonă aglomerată din Craiova fără a avea autorizaţiile necesare, au fost ridicate de poliţiştii locali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Două trăsuri pregatite pentru nuntă se deplasau pe raza municipiului Craiova, într-o zona intens circulată, fără a deţine autorizaţiile necesare, conducătorii acestora ignorând prevederile legale ce interzic deplasarea vehiculelor cu tracţiune animală în municipii”, anunţă Poliţia Locală Craiova.

Sursa citată a precizat că poliţiştii locali cu atribuţii rutiere au dispus ridicarea acestora şi sancţionarea proprietarilor cu amenzi în cuantum de 2.000 lei.

Poliţiştii locali au anunţat că derulează o acţiune punctuală pentru ”depistarea şi aplicarea măsurilor legale posesorilor de vehicule cu tracţiune animală, care nu înţeleg că circulaţia căruţelor este interzisă în municipii, fiind un pericol major pentru ceilalţi participanţi la trafic”.

”Acţiunea s-a desfăşurat pe toate străzile ce asigură intrarea în municipiul Craiova. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale şi s-a dispus măsura confiscării căruţelor. Acţiunile vor continua şi se vor desfăşura ori de câte ori situaţia impune astfel de măsuri”, a mai transmis Poliţia Locală Craiova.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.