Sistemul Electroenergetic Naţional (SEN) funcţionează în condiţii de iarnă şi nu s-au înregistrat incidente care să afecteze alimentarea cu elergie electrică, au transmis, luni, reprezentanţii Transelectrica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La această oră, Sistemul Electroenergetic Naţional funcţionează în condiţii de iarnă. În reţeaua electrică de transport gestionată de Transelectrica nu s-au înregistrat incidente care să afecteze alimentarea cu energie electrică a consumatorilor şi nici siguranţa în funcţionare a SEN”, au transmis reprezentanţii Transelectrica.

Potrivit acestora, echipele Transelectrica fac verificări permanente în instalaţiile electrice de transport aflate în zonele unde se înregistrează fenomene meteo extreme, pentru a asigura funcţionarea în condiţii de siguranţă a reţelei de transport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.