CFR anunţă, miercuri, că va fi folosită transbordarea auto pe relaţia Pojorâta- Sadova, până la finalizarea operaţiunilor de curăţare a liniei de cale ferată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Personalul feroviar al SRCF acţionează în continuare, între staţiile Pojorâta şi Sadova, la km 75+100, pentru curăţarea liniei de cale ferată şi asigurarea condiţiilor de retragere a locomotivei şi a ultimului vagon (gol/fără călători), din compunerea trenului 12823, rămase în linie curentă”, a transmis, miercuri, CFR.

Compania a precizat că intervenţiile la faţa locului fiind de durată, pentru asigurarea continuităţii traficului feroviar, se menţine măsura de transbordare auto, pe relaţia Pojorâta- Sadova si retur, până la finalizarea operaţiunilor de la faţa locului.

ISU Suceava a transmis că niciun călător nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Două trenuri călători, care circulau pe ruta Galaţi-Cluj şi retur, au fost blocate în urma unor aluviuni care au afectat infrastructura feroviară în zona Pojorata, la limita cu comuna Sadova.

Trenul IR 1830 a fost dirijat în condiţii de siguranţa în Gara din comuna Sadova (150 persoane).

”Pentru trenul IR 1832, cu 4 vagoane, aproximativ 250 calatori, blocat ca urmare a aluviunilor care au afectat locomotiva şi primul vagon, s-au dispus următoarele măsuri: a fost alocată o locomotiva care a preluat ultimele 3 vagoane in care au fost relocaţi toţi călătorii, acestea fiind redirecţionate in Gara din comuna Pojorata”, a transmis ISU Suceava.

Suesa citată a rpecizat că, la acest moment, se lucrează pentru degajarea aluviunilor şi punerea în circuit a locomotivei şi vagonului afectat.

”Pentru relocarea călătorilor s-a luat in calcul de către CFR Călători punerea la dispoziţie a unui număr de trei autocare de transport de capacitate mare”, a mai transmis ISU Suceava.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.