Traficul rutier spre litoral este foarte intens, sâmbătă dimineaţă, poliţiştii recomandându-le şoferilor rute alternative la A2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Centrului Infotrafic, traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, dar şi pe DN Centura Bucureşti, către autostrada A2 (între Popeşti şi Pantelimon).

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să folosească şi alte rute către Constanţa, cum ar fi:

-DN2 Bucureşti – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârşova – Constanţa;

-DN3 Bucureşti – Lehliu – Călăraşi – traversare cu bacul spre Ostrov – Adamclisi – Constanţa;

-DN3 Bucureşti – Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară – Feteşti – A2 Feteşti – Cernavodă, DN22C Cernavodă – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanţa (cu menţiunea că este posibil să apară probleme de trafic la staţia de taxare de la Feteşti).

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să mărească distanţa de siguranţă în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Aproape toate locurile de cazare din staţiunile de pe litoral au fost rezervate pentru minivacanţa de Sfânta Maria, când vor avea loc şi manifestările de Ziua Marinei, vineri doar câteva hoteluri mai având oferte “last minute” care încep de la 293 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus, la un hotel de trei stele din Neptun-Olimp şi ajung până la 799 de lei pe noapte, cu ”ultra all inclusive”, la un hotel de patru stele din Mamaia.

Turiştii care se vor afla pe litoral în minivacanţa de Sfânta Maria vor putea lua parte la numeroase evenimente - concerte, festivaluri de rock alternativ, festivaluri folk, spectacole de muzică simfonică -, dar şi la manifestările de Ziua Marinei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.