Traficul rutier pe DN 2, drum care leagă Bucureştiul de nordul Moldovei, este întrerupt, joi, timp de şase ore, în zona localităţii Orbeni, judeţul Bacău, din cauza unor lucrări de reparaţii la o trecere la nivel cu calea ferată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi a anunţat că, joi, în intervalul orar 6.00 - 12.00, circulaţia rutieră va fi întreruptă pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN 2, km 252+275, în zona localităţii Orbeni, judeţul Bacău.

DN 2 este o şosea intens circulată, făcând legătura între Bucureşti şi Siret, judeţul Suceava. Localitatea Orbeni este situată între Bacău şi Adjud.

Participanţii la trafic vor avea la dispoziţie ruta ocolitoare DN 2 - DC 108 Orbeni - intersecţie DC 108 cu DJ 119D - DJ 119D - DN 2.

"Facem apel la înţelegere din partea conducătorilor auto, cu recomandarea respectării restricţiilor impuse şi a luării unei marje suplimentare de timp în vederea ajungerii la destinaţie pe ruta ocolitoare menţionată", se arată într-un comunicat al DRDP Iaşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.