Traficul feroviar este întrerupt, luni dimineaţă, pe magistrala 900, în judeţul Caraş-Severin, după ce o şină s-a fisurat din cauza condiţiilor meteologice. Autorităţile estimează că problema va fi remediată până la ora 12.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia feroviară pe magistrala 900, în judeţul Caraş-Severin, este întreruptă, luni dimineaţă, la kilometrul 450+750 de metri, între localităţile Armeniş şi Slatina-Timiş, anunţă centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Decizia a fost luată după ce o şină de cale ferată s-a fisurat din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, potrivit sursei citate.

Se estimează că traficul va fi reluat până la ora 12.30, interval în care prin zonă nu este programat să treacă niciun tren, menţionează Infotrafic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.