Traficul feroviar între staţiile Zam şi Câmpuri Surduc, din judeţul Hunedoara, a fost reluat, sâmbătă seara, şi pe firul II, unde joi cinci vagoane ale unui tren de marfă privat au deraiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că sâmbătă, la ora 19.40, a fost reluat traficul feroviar între staţiile Zam - Câmpuri Surduc, pe firul II. Traficul feroviar pe firul II, între staţiile Zam - Câmpuri Surduc, a fost redeschis cu restricţie de viteză, trenurile urmând să circule cu viteză normală începând de luni, când vor fi finalizate şi ultimele lucrări de consolidare.

Circulaţia feroviară între staţiile Zam şi Câmpuri Surduc s-a desfăşurat doar pe un singur sens (firul I), începând de joi, după ce cinci vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat de câte un boghiu la ieşire din staţia Zam, pe firul II. Trenul de marfă, care aparţine operatorului privat DB Cargo Rail România, avea în compunere 20 de vagoane şi circula în tranzit pe relaţia Curtici - Giurgiu Nord.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. informează călătorii că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

Cauzele acestui eveniment feroviar vor fi stabilite de comisia de anchetă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.