Traficul feroviar în judeţul Vâlcea, blocat în urma accidentului de miercuri seară provocat de un şofer de TIR care a adormit la volan, iar autotrenul s-a ciocnit cu un tren regio în localitatea Câineni, a fost reluat după aproximativ 15 ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă, joi, că traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 12.20 la Secţia de Calea Ferată 201, în judeţul Vâlcea, între staţiile Câineni şi Cornet.

Circulaţia feroviară a fost întreruptă miercuri seară, din jurul orei 21.15, când şoferul unui TIR care transporta grâu a adormit la volan, iar autotrenul a intrat pe contrasens, a ieşit de pe şosea şi a ajuns pe o păşune, după care a intrat pe calea ferată, unde a fost lovit de un tren Regio care circula pe traseul Pod Olt - Râmnicu Vâlcea. În urma accidentului, şoferul autotrenului şi trei călători din garnitură au fost răniţi uşor.

Joi dimineaţă, CFR Călători anunţa că o macara eliberează linia de tren pentru reluarea circulaţiei, iar pasagerii au fost preluaţi de la trenurile blocate cu masini.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.