Traficul rutier este restricţionat, sâmbătă, pe şoseaua Kiseleff din Capitală, între Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei, pentru desfăşurarea ultimei etape a Campionatului Naţional de Super Rally, Trofeul Bucureşti 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul este restricţionat, sâmbătă, până la ora 22.00, pe şoseaua Kiseleff, segmentul cuprins Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei (fără a fi afectat traficul rutier în cele două intersecţii) şi pe strada Arh. Ion Mincu, între strada Gheorghe Brătianu şi strada Barbu Delavrancea.

Restricţia a intrat în vigoare încă de vineri seara, de la ora 22.30.

Şoferii pot folosi ca rute ocolitoare Bulevardul Kiseleff - Piaţa Arcul de Triumf - Bulevardu Constantin Prezan - Bulevardul Aviatorilor - Piaţa Victoriei.

Brigada Rutieră le solicită şoferilor să evite deplasarea în zonă în această perioadă, să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri. La rândul lor, pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Restricţiile sunt impuse pentru desfăşurarea ultimei etape a Campionatului Naţional de Super Rally, Trofeul Bucureşti 1, la care iau startul 57 de piloţi.

Potrivit Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, deţinătorii a peste 20 de titluri de campioni absoluţi la raliuri şi viteză în coastă vor fi prezenţi la startul rundei care încheie campionatul intrat anul acesta în calendarul competiţional al FRAS.

Cursa efectivă va începe la ora 15.00, însă fanii motorsportului îi pot vedea pe piloţi şi în calificările care încep de dimineaţă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.