Traficul rutier pe Drumul Naţional 21 A, între Bărăganu (Brăila) şi Ţăndărei (Ialomiţa), se închide începând de luni pentru lucrări de reparaţii, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, se închide circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 21 A între Bărăganu (km 0+000) şi Ţăndărei (km 21+126), între judeţele Brăila şi Ialomiţa. Restricţiile sunt cnecesare în vederea executării lucrărilor de reciclare la rece a straturilor rutiere. Pentru relaţia Bărăganu - Ţăndărei şi retur traficul se va desfăşura pe următoarea rută alternativă: DN 21 (Bărăganu - Slobozia), km. 89+680 – DN 2A (Slobozia - Tăndărei), km. 90+250. Compania recomandă şoferilor să respecte semnalizările rutiere prezente în zonă, pentru evitarea accidentelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.