Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, miercuri dimineaţă, pe mai multe artere din judeţele Teleorman, Vrancea, Buzău şi Tulcea din cauza inundaţiilor şi a alunecărilor de teren. De asemenea, se circulă cu dificultate pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi pe mai multe şosele din judeţele Dâmboviţa, Argeş, Maramureş, Gorj, Prahova, Buzău, din cauza ceţii dense.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri dimineaţă, din cauza ieşirii din matcă a râului Câlniştea si pătrunderea apei pe carosabil, pe DN 6, pe raza comunei Drăgăneşti Vlaşca, în judeţul Teleorman, s-a instituit restricţie de tonaj între localităţile Ghimpaţi (judeţul Giurgiu) şi Drăgăneşti-Vlaşca (judeţul Teleorman), în sensul că se interzice circulaţia autovehiculelor cu masa maximă totală autorizată  mai mică de 3,5 tone.

Circulaţia autovehiculelor la care face referire restricţia a fost deviată pe DN61 Ghimpaţi (GR)– Milcovăţu (GR)– DJ612 Mereni (TR)– Videle (TR)– DJ503 Videle (TR) – Târnava (TR)– DC18 Comoara (TR)– ieşirea din Drăgăneşti Vlaşca (TR), pe DN6, spre Alexandria, si invers. 

De asemenea, s-au instituit restricţii de circulaţie pe DN 10 Buzău – Braşov, în judeţul Buzău, fiind restricţionat traficul greu (peste 3,5 tone), din cauza alunecărilor de teren, dar şi pe DN 22 Smârdan – Măcin, în judeţul Tulcea, fiind restricţionat traficul greu (peste 7,5 tone), din cauza inundaţiilor. 

De asemenea, DN 2 N este blocat în zona localităţii Jitia, în judeţul Vrancea, artera rutieră fiind impracticabilă din cauza precipitaţiilor din ultimele zile. 

În plus, Infotrafic anunţă că traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi pe mai multe artere rutiere din judeţele Dâmboviţa, Argeş, Maramureş, Gorj, Prahova, Buzău se desfăşoară îngreunat, în condiţii de ceaţă.

Poliţiştii sfătuiesc conducătorii auto care se deplasează în astfel de zone să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.