Traficul rutier este complet blocat, miercuri, în judeţul Harghita, pe drumul naţional 13 A, în zona localităţii Satu Mare, dar şi pe drumul naţional 12, în zona Voşlobeni, din cauza unor copaci rupţi de vântul puternic, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, în judeţul Harghita, traficul rutier este întrerupt pe drumul naţional 13 A Odorheiu Secuiesc – Miercurea-Ciuc, în zona localităţii Satu Mare, dar şi pe drumul naţional 12 Gheorgheni – Miercurea-Ciuc, în zona Voşlobeni, din cauza unor copaci rupţi de vântul puternic.

Pentru judeţul Harghita, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu, valabilă până la ora 12.00.


Potrivit documentului, sunt anunţate intensificări ale vântului ce izolat pot lua aspect de vijelie cu viteze de peste 90 de kilometri la oră, grindină de dimensiuni mici şi medii, averse de ploaie şi frecvente descărcări electrice


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.