Sute de tineri din PNL au donat, săptămâna aceasta, sânge, în cadrul unei campanii denumite „Din inimă, pentru România - TNLdonează!” şi organizate cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii. Conform iniţiatorilor campaniei, aceasta are impact asupra a peste 2500 de vieţi, în condiţiile în care sângele donat de o persoană poate salva până la trei vieţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Organizaţiile judeţene ale Tineretului Naţional Liberal (TNL) au participat, săptămâna aceasta, a acţiuni de donare de sânge la centrele regionale de transfuzie sanguină din municipiile reşedinţă de judeţ. Campania a fost organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii.
 „Am continuat tradiţia organizării campaniei naţionale de donare de sânge Din inimă, pentru România! şi anul acesta, reuşind o mobilizare de proporţii a tinerilor liberali din judeţele ţării şi din municipiul Bucureşti. Prin organizarea unei săptămâni dedicate donării de sânge, organizaţiile noastre s-au deplasat la centrele de transfuzie sanguină în fiecare zi a acestei săptămâni, înţelegând importanţa majoră a acestui gest voluntar. Ca de fiecare dată, ne propunem să fim noi înşine un exemplu şi să încurajăm cât mai multe persoane care îndeplinesc condiţiile donării, să se implice în mod direct pentru a sprijini eforturile zilnice ale medicilor de a salva vieţi”, a declarat preşedintele TNL, Mara Mareş, conform unui comunicat. 
Potrivit organizatorilor, campania TNL a avut impact asupra a peste 2500 de vieţi, având în vedere că prin sângele donat de fiecare persoană se pot salva până la trei vieţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.