Timpul de aşteptare la Punctele de Trecere a Frontierei din vestul ţării, spre Ungaria, sunt între 60 şi 120 de minute, miercuri, din cauza numărului mare de autoturisme. La Nădlac II este înregistrat cel mai mare timp de aşteptare, de două ore, iar cozile formate au aproximativ 5 kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit aplicaţiei privind traficul a Poliţiei de Frontieră, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad din judeţul Timiş timpul de aşteptare este de 60 de minute.
 
Şi la Punctele de Trecere a Frontierei din judeţul Arad timpii de aşteptare sunt mari: la Nădlac I - 60 de minute, la Nădlac II - 120 de minute, la Turnu - 90 de minute, iar la Vărşand - 60 de minute.
 
Cozile la Nădlac II au aproximativ 5 kilometri, potrivit şoferilor care au reacţionat pe reţelele de socializare.
 
Poliţia de Frontieră le recomandă cetăţenilor români şi străini care tranzitează frontiera în această perioadă să folosească toate punctele de frontieră deschise în regim internaţional şi să se informeze cu privire la condiţiile de călătorie în statele de destinaţie şi în cele tranzitate. 
 
De asemenea, pe aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliţiei de Frontieră, sunt actualizate valorile medii ale timpului de aşteptare la controlul de frontieră în funcţie de valorile de trafic prin punctele de trecere.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.