Prefectul judeţului Timiş, Mihai Ritivoiu, a anunţat, miercuri, că spitalul mobil de campanie deschis pe Stadionul CFR din Timişoara, în timpul pandemiei de COVID-19, va fi închis, iar stadionul va fi redat circuitului sportiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Facilitatea Spitalului Militar amplasată pe stadionul CFR se închide. S-a încheiat starea de risc epidemiologic şi biologic generată de pandemie şi ne putem întoarce la ale noastre. Amplasamentul va fi eliberat până în 15 octombrie şi în cel mai scurt timp stadionul va fi redat circuitului sportiv", a declarat, miercuri, Mihai Ritivoiu, prefectul judeţului Timiş.

La începutul acestui an, Ritivoiu anunţa că acest spital va fi menţinut din motive ce ţin de Capitala Europeană a Culturii şi având în vedere războiul din Ucraina.

Încă de atunci, reprezentanţii Spitalului Militar Timişoara au anunţat că unitatea medicală mobilă a MApN se află în conservare pe Stadionul CFR.

În anul 2020, din cauza numărului mare de pacienţi cu COVID-19, s-a decis ridicarea, la Timişoara, a unui spital de campanie pe Stadionul CFR.

Acesta a funcţionat ca unitate medicală cu mai multe întreruperi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.