O parte a sistemului de securitate din cadrul Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara s-a defectat, în noaptea de marţi spre miercuri, astfel că pasagerii curselor care au decolat miercuri dimineaţă au trecut prin proceduri în regim de avarie, printr-un singur punct de control. Au fost afectaţi aproape 900 de pasageri ai celor şapte zboruri programate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"O parte din sistemul de control de securitate s-a defectat azi noapte şi din acest motiv procesarea pasagerilor care au decolat în această dimineaţă de pe Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia a fost realizată în regim de avarie printr-un singur punct de control", se arată într-un comunicat de presă, de miercuri, al aeroportului.
 
Potrivit sursei citate, o echipă tehnică a lucrat la remedierea problemei şi la ora 8:30 a reuşit să repornească sistemul.
 
"Inoperabilitatea sistemului a creat disconfort pentru 892 de pasageri care au plecat în cele 7 zboruri programate în acestă dimineaţă. Ne cerem scuze pasagerilor pentru inconvenient şi le mulţumim pentru răbdare şi pentru înţelegerea situaţiei", mai transmite Aeroportul Timişoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.