O petrecere privată a fost oprită de poliţişti, duminică, după ce un tânăr de 17 ani a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a anunţat că este sechestat de trei persoane, într-un bar din Timişoara. Poliţiştii au dat amenzi de peste 27.000 de lei şi au întocmit două dosare penale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Un tânăr în vârstă de 17 ani a sesizat prin SNUAU 112 faptul că ar fi sechestrat de 3 persoane, într-un bar, de pe strada Dacilor, din municipiul Timişoara. În temeiul sesizării, mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la faţa locului, iar în interior a fost depistat un număr de 12 persoane. Din verificările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că aceştia au participat la o petrecere privată”, se arată într-un comunicat de duminică seara al IPJ Timiş.
 
Toate persoanele prezente la petrecere au fost conduse la sediul Secţiei nr. 1 Poliţie Urbană Timişoara pentru a fi audiate.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “lipsire de libertate”.
 
De asemenea, toate persoanele prezente la petrecerea privată au fost sancţionate contraventional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu suma de 27.500 lei.
 
Pe numele organizatorului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "zădărnicirea combaterii bolilor".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.