Doi elevi din judeţul Timiş au intrat cu media 10 la Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” şi la Colegiul Naţional Bănăţean, specializarea matematică – informatică, în timp ce la polul opus se află doi elevi care au fost admişi cu 2,10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În judeţul Timiş, adolescenta Ioana Lisandra Drăgănescu a intrat cu media 10 la Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” din Timişoara, specializarea matematică – informatică, iar Ştefan Alexandru Jura a intrat cu aceeaşi medie la Colegiul Naţional Bănăţean, tot la matematică-informatică.

Următoarea medie de admitere 9,97 a fost obţinută de Alexandru Nicolae Brujan, care a ales Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” din Timişoara.

Cea mai mică medie de admitere la liceu în Timiş a fost 2,10. Doi elevi au obţinut această medie, unul a fost repartizat la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară din Timişoara, iar al doilea la Liceul Teoretic ”Alexandru Mocioni” din Ciacova.

La Liceul Auto din Timişoara s-a intrat cu media 2,20, iar la Colegiul Tehnic ”Ion Mincu”, cu 2,29.

În Timiş au fost disponibile 4.029 de locuri înainte de prima etapă de repartizare computerizată. După această etapă, au fost ocupate 3.565 de locuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.