Testul a doi bărbaţi din Buzău, declaraţi vindecaţi de coronavirus în luna martie, a ieşit din nou pozitiv. Cei doi sunt asimptomatici, dar au fost internaţi în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, iar autorităţile anunţă că nu au intrat în contact cu alte persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Doi veri din Buzău, de 29 şi 46 de ani, au venit din Italia în luna martie şi au intrat în carantină instituţionalizată, fiind testaţi. Rezultatele au fost pozitive pentru Covid-19 şi au fost internaţi într-un spital din Bucureşti, unde au primit tratament specific.

În 26 martie, cei doi au fost externaţi şi s-au izolat împreună într-un imobil, unde au fost monitorizaţi de medicii de familie.

În a 12-a zi de izolare, le-au fost prelevate noi probe, iar rezultatul testelor a ieşit pozitiv. Din acest motiv, cei doi bărbaţi, care sunt asimptomatici, au fost internaţi în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Autorităţile buzoiene dau asigurări că în ultimele două săptămâni cei doi veri au stat izolaţi şi nu au intrat în contact cu alte persoane.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.