Termoenergetica continuă, joi, lucrările pe Calea Giuleşti, unde s-a produs o nouă avarie. Furnizarea apei calde în zonă nu a putut fi reluată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Continuă lucrările de reparaţii pe Calea Giuleşti. După finalizarea avariei, miercuri, la încărcarea conductei, din cauza presiunii şi a stării de degradare a reţelei, s-a produs o nouă avarie, în căminul de vizitare aflat la intersecţia străzii Alizeului cu Calea Giuleşti”, a transmis, joi, Termoenergetica.

Compania a precizat că acest lucru a făcut imposibilă reluarea furnizării agentului termic pentru apă caldă.

”După oprirea încărcării au fost reîncepute toate procedurile de golire şi aerisire a galeriei şi urmează să fie înlocuit un nou cupon de ţeavă cu diametrul de 600mm”, a mai transmis compania.

Aceasta precizează că, în această zonă, reţeaua de termoficare a fost dată în exploatare în anul 1977, având peste 45 de ani de utilizare.

”Finalizarea lucrărilor depinde întotdeauna de situaţia de la faţa locului, care este în directă legătură cu starea precară a conductelor. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care, de multe ori, lucrările abia finalizate se reiau sau se prelungesc. Pe cale de consecinţă, termenul anunţat iniţial este un termen estimat”, a mai precizat Termoenergetica.

Echipele companiei au executat, miercuri, lucrări de reparaţii a unei avarii, pe Calea Giuleşti, în Sectorul 6, la reţeaua termică primară DN 600mm, în zona Maternităţii Giuleşti (Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sârbu”).

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.