Peste 200 de locuri prevăzute în cifra de şcolarizare pentru anul şcolar 2018-2019 la clasa a noua au rămas libere la licee din judeţul Teleorman la specializări precum Matematică-informatică, Ştiinţe ale naturii, Mecanică, Comerţ sau Agricultură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” din Alexandria, una dintre cele mai prestigioase unităţi de învăţământ liceal din judeţ, a rămas neocupat un loc la specilaizarea Matematică-informatică bilingv engleză.

Locuri neocupate au rămas şi la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Roşiori de Vede, la Colegiul Tehnic "G-ral D. Praporgescu" Turnu Măgurele,  Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" Alexandria, Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" Roşiori de Vede, Liceul Tehnologic "Andrei Şaguna" Botoroaga, precum şi la liceele teoretice din Zimnicea, Videle şi Olteni.

Cea mai mică medie cu care s-a intrat la liceu în judeţul Teleorman este 1,93, iar la nivelul judeţului sunt zeci de clase de la mai multe licee
unde ultima medie de admitere este mai mică de 5.

În topul liceelor considerate bune se află Colegiul Naţional "Anastasescu" Roşiori de Vede unde cea mai mică medie de admitere din cele două clase de filologie este 7,37. Cu note peste 7 au fost admişi elevii care vor studia la specializările Filologie şi Matematică-informatică la Colegiul Naţional Pedagogic "Mircea Scarlat" Alexandria precum şi la casa de filologie a Liceului Teoretic din Videle.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.