Nelu Tătaru a afirmat, întrebat dacă şi-au atins scopul campaniile de informare, că acestea au fost concurate de cele de dezinformare ale unor influenceri sau oameni politici. Ministrul Sănătăţii consideră că în oameni a reapărut teama, inclusiv în contestatari pe care îi roagă să se liniştească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Campaniile de informare au fost concurate de campaniile de dezinformare. Iar dezinformarea vine de la anumiţi influenceri, oameni politici, care în acest moment au început să tacă sau au început să acuze tocmai invers. Asta a făcut ca la nivelul populaţiei să avem o degringoladă, o neîncredere. În acest moment, ce pot să vă spun este că a reapărut teama. Cred că a reapărut teama şi în contestatari, dar nu îi rugăm neapărat să ne ajute, dar să se liniştească. Restul vom face noi”, a declarat Nelu Tătaru, întrebat vineri la Iaşi dacă şi-au atins scopul campaniile de informare privind COVID-19.

Acesta a catalogat ca fiind „un lucru grav că există şi colegi de-ai noştri care contestă”.

„Hai să ne gândim la efortul celorlalţi care nu au timp de contestaţii şi au zile şi nopţi continuu lângă pacienţi COVID şi unii dintre colegii noştri au şi murit”, a completat Tătaru.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.