Piaţa Amzei, închisă aproximativ cinci ani din cauza lucrărilor de renovare şi resistematizare, va găzdui, în acest weekend, un târg de produse tradiţionale româneşti ce va funcţiona în fiecare săptămână, de sâmbătă până luni, între 10:00 şi 18:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Târgul de produse tradiţionale este primul eveniment important organizat în Piaţa Amzei după redeschiderea din urmă cu aproximativ două luni. 

Reprezentanţii municipalităţii spun că târgul este menit să reînvie Piaţa Amzei care şi-a pierdut vadul comercial în cei cinci ani în care a fost închisă.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Deschiderea oficială a târgului va avea loc sâmbătă, la ora 10:00. Târgul va funcţiona în fiecare săptămână, de sâmbătă până luni, după programul 10:00-18:00.

„Uniunea Salvaţi România a reuşit să lanseze proiectul unui obiectiv turistic alimentar şi meşteşugăresc în centrul Bucureştiului care să compenseze, temporar, proiectul nereuşit de sistematizare în urma căruia Piaţa Amzei devenise o zonă pustie şi neatractivă pentru turişti şi locuitori”, spun consilierii Uniunii Salvaţi România în Consiliul Local al Sectorului 1, cei care au iniţiat proiectul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.