Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a particiat, miercuri, la prezentarea unui model nou de autobuz electric şi a precizat că peste 70% din poluarea aerului din Bucureşti provine de la traffic. ”Este responsabilitatea noastră a tuturor să avem grijă de mediu”, afirmă ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am participat astăzi la prezentarea unui model nou de autobuz electric pentru transportul public în comun. Autovehiculul face parte din portofoliul companiei MAN Truck & Bus SE şi reprezintă o alternativă ecologică la transportul public realizat cu autobuze cu motoare termice. Potrivit datelor, peste 70% din poluarea aerului din Bucureşti provine de la trafic. La nivel european aproximativ 25% din poluarea aerului vine din trafic. În cazul oraşelor mari acel 25% urcă pe la 60-75%”, a scris, miercuri sear, pe Facebook, ministrul Mediului.

Tánczos Barna consideră că ”este responsabilitatea noastră a tuturor să avem grijă de mediu” şi aprciază că ”lansarea acestui mijloc de transport este o invitaţie la un alt stil de viaţă”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.