Ministrul Mediului, Tanczos Barna, i-a transmis un mesaj preşedintelelui Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), să îşi ”îmbunătăţească stilul şi metodele prin care colaborează cu presa”. Tanczos Barna i-a mai recomandat acestuia să fie mai transparent şi mai deschis în ceea ce priveşte comunicarea cu jurnaliştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tanczos Barna a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, în ce stadiu se află programul Rabla pentru becuri. 
 
“Sunt convins că AFM va face tot posibilul ca sistemul informatic să fie dezvoltat în cel mai scurt timp posibil. Banii necheltuiţi într-un program AFM sunt reportaţi pentru anul următor cu acelaşi scop, cu aceeaşi ţintă. Vă reamintesc că zilele acestea se lansează Rabla electrocasnice, ocazie bună ca românii să schimbe electrocasnicele mari consumatoare de energie electrică. Şi în acelaşi timp sper ca domnul preşedinte al AFM să îşi îmbunătăţească stilul şi metodele prin care colaborează cu presa, să fie mai transparent, mai deschis în ceea ce priveşte comunicarea cu organele de presă”, a afirmat ministrul Mediului.
 
El a anunţat că pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de săptămâna viitoare s-ar putea afla un proiect legat de modificarea bugetului AFM.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.