Tânărul înjunghiat, marţi după-amiază, în Grădina Botanică din Craiova se află în stare gravă şi va fi operat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Fata de 14 ani care era împreună cu el a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova au anunţat că tânărul înjunghiat în Grădina Botanică a fost adus în şoc hemoragic la unitatea medicală. 
 
“În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în şoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi şi antepiciorului drept. A primit îngrijiri medicale de urgenţă complexe, la locul solicitării, în ambulanta SMURD, cât şi în UPU, fiind transferat în sala de operaţie chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgenţă”, a transmis Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat, miercuri, în jurul orei 16.00, prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în Grădina Botanică din Craiova, două persoane ar fi fost înjunghiate.
 
“La faţa locului au fost direcţionate, de urgenţă efectivele de poliţie, prezumtivul autor fiind prins şi imobilizat rapid, fiind în custodia poliţiştilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani şi un tânăr de 20 de ani, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale. În pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul minorei, în vârstă de 14 ani”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne. 
 
Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea unităţii de parchet competente, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.