O tânără de 28 de ani din Ialomiţa care era în centrul de carantină de la Amara a fost confirmată cu coronavirus, potrivit autorităţilor locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit autorităţilor din Ialomiţa, tânăra de 28 de ani a ajuns în 13 martie în Centrul de carantină deschis în staţiunea Amara. La sosire, tânara a fost testată pentru coronavirus.

Rezultatul a sosit duminică seara şi a fost pozitiv. Ea a fost preluată cu izoleta şi transportată la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti.

Tânăra nu era singură în cameră, ci cu încă o femeie, aceasta fiind mutată într-o altă cameră, iar încăperea a fost dezinfectată.

În momentul de faţă în Centrul de carantină de la Amara se află 30 de persoane. De asemenea, alţi 100 de ialomiţeni sunt izolaţi la domiciliu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.