Spitalul Judeţean de Urgenţă Sfântul Pantelimon Focşani caută să angajeze, fără concurs, un număr de 138 de persoane: medici, asistenţi medicali, infirmiere şi îngrijitoare. Spitalul se află în prezent sub comandă militară, după ce managerul şi mai multe cadre medicale s-au infectat cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Angajările se vor face fără concurs, doar pe bază de dosare, iar cei încadraţi în muncă vor lucra aici pe o perioadă determinată, de 6 luni.

Spitalul Judeţean Focşani are nevoie de 35 de medici, 57 de asistenţi medicali şi 39 de infirmiere şi îngrijitoare. De asemenea, mai caută să angajeze un autopsier debutant, un registrator şi 2 brancardieri.

De asemenea, este nevoie de 3 persoane care să lucreze la Serviciul de achiziţii publice, de asemenea angajările urmând să se facă pentru 6 luni.

În judeţul Vrancea, numărul deceselor provocate de infecţia cu noul coronavirus a ajuns la 12, iar ultima informare a Grupului de Comunicare Strategică, de miercuri, arată că sunt 211 cazuri de infectare cu coronavirus.

Cifrele nu corespund, însă, cu cele ale autorităţilor judeţene, care, marţi anunţau deja 214 cazuri.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.