Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde un bărbat a intrat cu maşina în uşile Unităţii de Primiri Urgenţe, a fost amendat de către poliţişti cu 2.000 de lei pentru că nu funcţionau camerele de supraveghere. Unitatea fusese avertizată anterior de oamenii legii în legătură cu paza obiectivelor şi protecţia persoanelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au aplicat o sancţiune contravenţională, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, întrucât, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că reprezentanţii spitalului nu au respectat sarcinile dispuse în urma controalelor anterioare efectuate pe această linie.

Valoarea amenzii este de 2.000 de lei.

Astfel, sancţiunea a fost aplicată deoarece nu funcţionau camerele de supraveghere ale spitalului.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, a intrat, sâmbătă seară, cu maşina în uşile de acces ale Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Ulterior, poliţiştii au afirmat că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat. El a declarat oamenilor legii că accidentul s-ar fi produs după ce a încurcat frâna cu acceleraţia.

În urma acestui eveniment, conducătorul auto a fost rănit, neexistând alte victime din rândul personalului medical sau pacienţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.