Spitalul Judeţean Buzău şi Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unde sunt trataţi bolnavi de coronavirus, nu mai au, luni, nici un loc la terapie intensivă. toate cele 24 de paturi destinate pacienţilor în stare gravă fiind ocupate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă, luni, nici un loc nu mai e disponibil în secţia de Terapie Intensivă pentru bolnavii cu coronavirus. toate cele 12 paturi sunt ocupate.

"Pe secţia ATI a Spitalului Judeţean Buzău toate cele 12 locuri sunt ocupate. Sunt internaţi pacienţi cu vârstele cuprinse între 48 şi 93 de ani. O parte dintre aceştia sunt intubaţi, o parte sunt pe mască de oxigen. Dintre cei 12 pacienţi, 4 sunt veniţi prin transfer de la alte spitale din ţară, respectiv din Bucureşti şi un pacient este venit din  Spitalul Rm. Sărat", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă.

Nici la Spitalul support din Rm.Sărat nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă.

Potrivit conducerii spitalului, toate cele 12 paturi sunt ocupate, de asemenea fiind folosite  şi toate cele 6 ventilatoare

În Spitalul Municipal din Rm.Sărat sunt internaţi luni 87 de pacienţi, faţă de săptămâna trecută, numărul bolnavilor dublându se.

Judeţul Buzău se apropie de pragul de 10.000 de bolnavi infectaţi cu coronavirus, de la debutul pandemiei şi 273 de morţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.