Specialiştii au identificat exemplare de nurcă europeană în diferite zone din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, în cadrul unui proiect finanţat din fonduri europene la care participă mai mulţi experţi externi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Identificam nurci europene în diferite zone în vederea cartării distribuţiei în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării. Aceste acţiuni de monitorizare sunt realizate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Delta Dunării – Tulcea (în colaborare cu mai mulţi experti externi) în cadrul proiectului „Revizuirea planului de management şi a regulamentului RBDD ”, subactivitatea 2.1.a3 Inventarierea şi cartarea speciilor de mamifere”, au transmis, vineri, reprezentanţii Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Delta Dunării.  

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, în calitate de beneficiar al finanţării şi în parteneriat cu patru entităţi, implementează proiectul „Revizuirea planului de management şi a regulamentului RBDD”, finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 –2020.  

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă Revizuirea Planului de Management si a regulamentului Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, arie naturală protejată, sit Natura 2000, pentru creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.