Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, despre problemele la Podul peste Dunăre, că a văzut unele articole care spuneau că sar camioanele în Dunăre de la denivelări. ”Eu înţeleg exagerările”, a precizat ministrul, arătând că aceste denivelări sunt cauzate de nerespectarea restricţiilor de circulaţie la anumite temperaturi. ”E ca şi iarna, când dă CNAIR anunţuri de drum închis şi sunt nişte domni care merg şi după aceea cer să vină să-i salveze statul român”, a mai spus ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am trecut în acest week-end. Am fost la Galaţi şi am mers şi pe pod. Am văzut unele articole care spuneau că sar camioanele în Dunăre de la denivelări şi aşa mai departe. Eu înţeleg exagerările şi înţeleg că sunt anumite denivelări cauzate de următorul lucru, la anumite temperaturi există restricţii de tonaj. Asta e. Nu e doar pe podul de la Brăila, ci peste tot. Nu au fost respectate, înţeleg. S-a ajuns la acele denivelări pe sensul dinspre Tulcea spre Brăila cauzate de nerespectarea restricţiilor”, a spus ministrul Transporturilor într-o conferinţă de presă.

El a precizat că ”e ca şi iarna, când dă CNAIR anunţuri de drum închis şi sunt nişte domni care merg şi după aceea cer să vină să-i salveze statul român”.

”Cam aşa e şi aici, mai trebuie să şi respectăm anumite reguli”, a adăugat ministrul. Sorin Grindeanu a mai spus că lucrările la Podul de la Brăila sunt în garanţie, iar CNAIR ştie ce are de făcut, astfel încât să fie remediate problemele.

Ministrul a criticat şi anunţul făcut pe internet privind deschiderea circulaţiei pe timp de noapte, pe pod.

”A plecat, aşa, o nebunie tot de podul de la Brăila. A anunţat cineva pe internet că luni se circulă 24 din 24. Lumea era revoltată că există acele restricţii şi că de ce aşteptau. dacă plecăm după unele anunţuri de pe internet făcute de unii şi de alţii, atunci nu ar trebui să fim revoltaţi. Ar trebui să urmărim anunţurile oficiale”, a spus Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.