Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, anunţă luni că toate proiectele finanţate din PNRR intră, de astăzi, în linie dreaptă odată cu desemnarea câştigătorului pentru Secţiunea 1 a Autostrăzii Târgu Mureş – Târgu Neamţ, parte a Autostrăzii A8. Grindeanu spune că Autostrada va traversa Carpaţii şi va asigura prima conexiunea dintre Moldova şi Transilvania pe o rută de mare viteză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toate proiectele finanţate din PNRR intră, de astăzi, în linie dreaptă o dată cu desemnarea câştigătorului pentru Secţiunea 1 a Autostrăzii Târgu Mureş – Târgu Neamţ, parte a Autostrăzii A8”, afirmă Grindeanu într-o postare pe Facebook.

Ministrul arată că ”secţiunea de autostradă Târgu Mureş- Miercurea Nirajului are o lungime de 24,4 km şi include şi contrucţia drumului de legătură cu Autostrada Translivania”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Antreprenorul turc va avea la dispoziţie maximum 6 luni pentru etapa de proiectare şi 24 de luni pentru cea de execuţie. Contractul cu o valoare de 2,46 miliarde lei (fără TVA) prevede inclusiv construcţia a 36 de poduri, pasaje şi viaducte printre care un pasaj cu o lungime de 256 metri”, precizează Grindeanu.

El mai spune că Autostrada Târgu Mureş- Târgu Neamţ va traversa Carpaţii şi va asigura prima conexiunea dintre Moldova şi Transilvania pe o rută de mare viteză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.