Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a scris, luni, pe Facebook, că anul acesta începe construcţia primelor sectoare ale autostrăzii care leagă Muntenia de Moldova, fiind primii paşi concreţi pentru unirea Munteniei cu Moldova prin infrastructură rutieră modernă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”24 ianuarie 2022. A7 - Autostrada Moldovei. Anul acesta începe construcţia primelor sectoare ale autostrăzii care leagă Muntenia de Moldova!  a transmis ministrul Transporturilor, cu ocazia Unirii Principatelor Române. 
 
”Ploieşti-Buzău: 63,25 km. Contractele pentru cele 3 loturi ale acestei secţiuni urmează să fie semnate. Buzău-Focşani: 82,44 km. A fost aprobat Proiectul Tehnic! ”Lansarea în licitaţie a contractului pentru construcţia acestei secţiuni a intrat în linie dreaptă”, afirmă Grindeanu.
 
”Sunt primii paşi concreţi pentru unirea Munteniei cu Moldova prin infrastructură rutieră modernă”, mai spune ministrul în postare. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.