Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a anunţat că duminică au fost distribuite în şcoli un milion de măşti de protecţie împotriva COVID-19, pentru a fi utilizate la începutul săptămânii viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi (duminică - n.r.) au fost distribuite în şcolile din România un milion de măşti pentru debutul săptămânii viitoare. Urmează alte etape ale aprovizionării cu măşti pentru a le avea la dispoziţie toţi elevii care au nevoie de ele”, a afirmat Sorin Cîmpeanu, duminică la Digi 24.
 
Ministrul Educaţiei a mai precizat că va avea discuţii cu inspectorii şcolari şi cu reprezentanţii elevilor despre reluarea cursurilor de către preşcolari şi elevii din învăţământul primar.
 
„Vom avea mâine o videoconferinţă cu toţi inspectorii şcolari generali, la ora 11.00, vom avea altă videoconferinţă cu toţi inspectorii şcolari generali din ţară la ora 15.00, vom avea o întâlnire cu reprezentanţii elevilor, Consiliul Naţional al Elevilor, la ora 16.30. Suntem în permanentă legătură cu partenerii noştri. Recomandarea este foarte clară nu numai pentru elevi şi profesori, ci şi pentru părinţi de a nu îşi trimite copiii la şcoală dacă au cele mai mici simptome specifice. Respectarea regulilor de protecţie sanitară este esenţială în şcoli, purtarea măştii de protecţie”, a mai explicat Cîmpeanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.