Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că încă 5.660.000 de teste vor ajunge în şcoli în acest weekend, până la începutul săptămânii viitoare, arătând că astfel sunt asigurate stocurile pentru testările programate în prima decadă din februarie în toate unităţile de învăţământ. "Fac un apel încă o dată la respectarea strictă a regulilor sanitare şi la raportarea responsabilă a rezultatelor testelor", a adăugat Cîmpeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Având în vedere evoluţia epidemiologică şi importanţa respectării regulilor sanitare, alături de testarea responsabilă, 5.660.000 de teste vor ajunge în şcoli în acest weekend, până la începutul săptămânii viitoare. 5.000.000 de măşti de protecţie au ajuns deja în şcoli", a transmis, vineri, Sorin Cîmpeanu.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Potrivit ministrului Educaţiei, după cele 10,54 milioane de teste livrate în şcoli săptămâna trecută, în cursul acestei săptămâni au mai ajuns în şcoli şi grădiniţe încă 2,3 milioane de teste.
 
"La acest moment, în toate unităţile de învăţământ sunt asigurate stocuri pentru testările programate în prima decadă a lunii februarie 2022. Fac un apel încă o dată la respectarea strictă a regulilor sanitare şi la raportarea responsabilă a rezultatelor testelor, astfel încât procesul educaţional derulat în condiţii de securitate sanitară să fie afectat cât mai puţin posibil", a subliniat Cîmpeanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.