Societatea Salubrizare Sector 5 a fost amendată de Garda de Mediu cu 60.000 de lei pentru că depozitează deşeuri reciclabile, dar şi gunoaie menajere pe un amplasament neautorizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Garda de Mediu anunţă, joi, că, în urma un ei sesizări, comisarii au făcut un control la la amplasamentul din strada Antiaeriană, nr. 2-4, sector 5 (fosta Piaţa 13 Septembrie), unde îşi desfăşoară activitatea societatea Salubrizare Sector 5 S.A.

”În urma verificărilor, s-a constatat că societatea depozitează deşeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, sticlă) şi deşeuri menajere pe un amplasament neautorizat, deşeuri colectate din raza teritorială a Sectorului 5 respectiv de la societăţi, persoane fizice sau instituţii”, a transmis Garda de Mediu.

Pentru neconformitatea constatată, respectiv colectarea deşeurilor fără a deţine autorizaţie de mediu, a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 60.000 lei şi interzicerea stocarea/depozitarea deşeurilor de orice fel pe amplasament până la obţinerea actului de reglementare

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.