Achiziţionarea rovinietei, precum şi plata taxei de trecere la podurile peste Dunăre, prin intermediul sistemului, sunt oprite, sâmbătă, din cauza unei defecţiuni la sistem, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sistemul de achiziţionare a rovinietei şi de plată a taxei de pod a picat în jurul orei 4.00 dimineaţa, iar până la acest moment nu se cunoaşte cauza defecţiunii şi nici cât va dura până se remediază situaţia, au declarat pentru News.ro reprezentanţii CNADNR.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România precizează că în perioada în care  sistemul nu funcţionează nu vor fi emise procese-verbale de constatare a contravenţiei pentru cei surprinşi în trafic fără rovinietă/peaj.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

CNADNR mai spune că va anunţa opinia publică imediat ce defecţiunile vor fi remediate şi sistemul va fi  funcţional.

Aceleaşi probleme cu sistemul au fost înregistrate şi de Paşte, când sistemul s-a blocat sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 5.00, din cauza unei probleme la server, şi a fost repus în funcţiune a doua zi.

În acest weekend, mulţi români pleacă pe litoral sau în staţiunile de la munte, profitând de faptul că şi luni este zi nelucrătoare, cu ocazia sărbătorilor de Rusalii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.