Sindicaliştii din Penitenciarul Constanţa-Poarta Albă reclamă lipsa condiţiilor de muncă, frecvent agenţii din sectorul operativ fiind schimbaţi din serviciu după 12-13 ore, şi-i adresează un mesaj ministrului Justiţiei: ”Avem convingerea că interesul dumneavoastră este nu numai în sfera condamnaţilor, ci şi în zona drepturilor angajaţilor”. Sindicaliştii îl invită la dialog pe Tudorel Toader pentru rezolvarea problemelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sindicaliştii din cadrul Penitenciarului Constanţa-Poarta Albă au transmis, marţi, o solicitare către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, în care reclamă lipsa condiţiilor de muncă.

”La nivelul Penitenciarului Constanţa-Poarta Albă există nemulţumiri ale personalului în ceea ce priveşte lipsa condiţiilor de muncă, existând frecvent situaţii în care agenţii din sectorul operativ nu sunt schimbaţi din posturi pe durata a 12-13 ore de serviciu, posturile de pază nu sunt dotate cu sisteme de climatizare, nu există sursă de apă curentă şi nici toalete ecologice”, se arată în mesajul transmis de sindicalişti.

Aceştia vorbesc despre ”scăderea dramatică a fondurilor alocate pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă” şi-i solicită ministrului Justiţiei sprijinul pentru îndreptarea acestei situaţii.

”Apreciem faptul că pe agenda dumneavoastră de lucru se află şi vizita în judeţul Constanţa, respectiv Penitenciarul Constanţa-Poarta Albă, ocazie cu care reprezentanţii Sindicatului Naţional SINPEN 2016 Constanţa vă invită la dialog, pentru rezolvarea acestor doleanţe. Avem convingerea că interesul dumneavoastră este nu numai în sfera condamnaţilor, ci şi în zona drepturilor angajaţilor”, se mai arată în mesajul sindicaliştilor.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.