Federaţia Sindicatelor din Ministerul Muncii anunţă, miercuri seară, că, la discuţia cu premierul Marcel Ciolacu s-a primit promisiunea unei ajustări salariale, însă detaliile vor fi stabilite luni, la Ministerul Muncii. Ulterior, sindicaliştii vor stabili calandarul acţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma întrevederii de astăzi de la Guvern s-a stabilit o ajustarea salarială, luni la ora 11.00 va fi o nouă întâlnire la Ministerul Muncii, mâine la ora 9.00 şedinţa cu toţi liderii la nivel naţional pentru a lua hotărâri. Am cerut sprijinul premierului astfel încât Ministerul Muncii să primească fondurile necesare de la Ministerul Finanţelor astfel încât revendicările noastre să poată fi soluţionate”, au transmis, miercuri seară, sindicaliştii din Federaţia Sindicatelor din Ministerul Muncii.

Aceştia mai anunţă că luni urmează să fie stabilit un calendar referitor la soluţii.

De luni, 27 noiembrie, sindicaliştii sunt în grevă generală.

Cei din Casele Judeţene de Pensii au anunţat că renunţă la protest, după ce au convenit cu premierul alinierea salariilor la cele ale angajaţilor din Casa Naţională de Pensii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.