Prefectura Sibiu a anunţat, joi, că un număr de 5.664 de elevi desfăşoară cursuri online, iar un număr de 60.432 de elevi desfăşoară cursuri fizic în cadrul unităţilor de învăţământ. În judeţ, opt elevi şi 9 angajaşi din învăţământ – 6 cadre didactice şi 3 cadre nedicactice – au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma centralizării datelor raportate astăzi, 17.09.2020, la nivelul judeţului Sibiu situaţia cazurilor de îmbolnăvire confirmate cu SARS-CoV-2 şi a persoanelor izolate/carantinate din sistemul de educaţie este următoarea: 17 persoane confirmate cu SARS-COV-2 (8 elevi, 6 cadre didactice, 3 personal nedidactic), 241 de persoane aflate în izolare sau carantină (116 elevi, 9 personal didactic, 4 personal didactic auxiliar, 112 personal nedidactic)”, a transmis, joi, Prefectura Sibiu.

Sursa citată a precizat că nouă cadre didactice au avizul medicului de medicina muncii pentru desfăşurarea activităţilor online.

În judeţ, 5.664 de elevi desfăşoară cursuri online, iar un număr de 60.432 de elevi desfăşoară cursuri fizic în cadrul unităţilor de învăţământ.

Joi sunt active un număr de 330 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.