O autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Sibiu a fost vandalizată de un bărbat din Răşinari care solicitase echipajul, după ce medicii sosiţi la faţa locului au constatat că nu are nicio urgenţă medicală. Bărbatul de 35 de ani este cunoscut cu boli psihice şi a fost internat în Spitalul de Psihiatrie din Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, miercuri, corespondentului News.ro, că s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru distrugere, după ce un bărbat de 35 de ani din Răşinari a vandalizat o ambulanţă.

”Bărbatul solicitase echipajul, iar când medicii au constatat că acesta nu are, de fapt, nicio urgenţă medicală, s-a enervat şi cu pietre a spart geamurile, parbrizul, luneta ambulanţei, dar şi capota”, a declarat Elena Welter.

Potrivit acesteia, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie care l-a imobilizat pe bărbat şi la transportat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, unde a fost internat.

Bărbatul este cunoscut cu probleme psihice, fiind luat în evidenţele medicilor de specialitate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.