Prefectura Sibiu a anunţat, miercuri, că sunt 13 focare active de coronavirus în judeţ, cu peste 600 de cazuri pozitive, cele mai multe fiind în unităţi sociale pentru vârstnici şi copii. Cel mai mare focar, cu cu 122 de beneficiari şi 36 de angajaţi pozitivi, este la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Tălmaciu. De asemenea, la ITM Sibiu este un focar cu 59 cazuri pozitive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectura Sibiu a anunţat, miercuri, că sunt 13 focare active în judeţ, cu peste 600 de cazuri.

S-au îmbolnăvit beneficiari şi angajaţi de la Căminul pentru persoane Vârstnice Sibiu, Centrul pentru persoane vârstnice Şelimbăr, Unitatea de Asistenţă Medico-Socială (UAMS) Sălişte şi CRRPH Dumbrăveni.

Alte focare sunt la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială (UAMS) Agnita, cu 18 beneficiari, Centru de plasament Sibiu, cu 4 beneficiari pozitivi, Casa de femei creştine germane Mediaş, cu 4 angajaţi pozitivi , la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Râu Vadului cu 26 de beneficiari pozitivi şi la SOS Satul Copiilor Cisnădie, cu 4 beneficiari pozitivi.

Cel mai mare focar este la Centrul de recuperare şi reabilitare Neuropsihiatrică Tălmaciu, cu 122 de beneficiari pozitivi, dintre care 1 spitalizat, 6 izolaţi, 115 vindecaţi.De asemenea, s-au infectat 36 de angajaţi.

Două focare sunt la firme – una din Cisnădie, cu 13 angajaţi pozitivi, şi una din Sibiu, cu 21 angajaţi pozitivi.

De asemenea, un alt focar mare este la  Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu unde s-au îmbolnăvit 59 de angajaţi.

În judeţul Sibiu, rata de infectare este de 4,4 cazuri la mie, în timp ce în municipiu a ajuns la 6,53 la mie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.