Treisprezece dintre agenţii de poliţie din cadrul IPJ Sibiu acuzaţi de peste o sută de fapte de luare de mită, dar şi de alte infracţiuni, au fost reţinuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse judiciare au precizat, joi, pentru News.ro, că 13 dintre poliţiştii suspectaţi de peste o sută de fapte de luare de mită au fost reţinuţi.

Toţi cei 13 sunt agenţi în cadrul structurilor de Poliţie Rutieră din IPJ Sibiu, respectiv Biroul Drumuri Naţionale şi Europene. 

În dosar sunt vizaţi până acum 25 de angajaţi ai IPJ Sibiu. 

POtrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, aceştia sunt suspectaţi de omisiunea sesizării, abuz în serviciu, dare de mită şi respectiv luare de mită, favorizarea făptuitorului, înşelăciune şi fals în declaraţii, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual, efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia de agent de poliţie. evaziune fiscală. 

Procurorii vorbesc despre 115 acte de luare de mită şi de peste o sută de persoane care ar fi oferit mita. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.