Primăria Sectorului 1 deschide o grădiniţă vineri, când toate şcolile din Bucureşti sunt închise din cauza vremii, pentru copiii ai căror părinţi nu pot avea grijă de ei cât timp sunt la serviciu. Părinţii îşi pot lăsa copiii şi la centrele şi grădiniţele din Sectoarele 2, 3 şi 4, în ziua de vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Grădiniţa nr. 248 din Sectorul 1 (Str. Artur Vârtejeanu, nr. 15) va fi deschisă vineri pentru copiii preşcolari, având disponibile 140 de locuri. Grădiniţa va fi deschisă de la ora 8.00 până la ora 18.00, intrerval în care copiii vor fi permanent supravegheaţi şi vor avea asigurată şi o masă caldă, contra sumei de 14 lei.

„Este o soluţie de avarie, un minimum pe care-l putem face pentru acei părinţi care nu au posibilitatea să aibă grijă de copiii lor pe perioada închiderii şcolilor şi a grădiniţelor. Pentru viitor, vom face un plan de acţiune la nivelul Sectorului 1 astfel încât, în asemenea situaţii, să deschidem alternativ, mai multe grădiniţe în care părinţii să-şi poată aduce copiii atunci când unităţile şcolare se închid din cauza condiţiilor meteo”, afirmă primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Părinţii trebuie să completeze o cerere în momentul aducerii copiilor la grădiniţă şi trebuie să aibă asupra lor o carte de identitate, în copie sau original.

Părinţii îşi pot lăsa copiii şi la centrele şi grădiniţele din Sectoarele 2, 3 şi 4, în ziua de vineri, când unităţile de învăţământ din Bucureşti sunt închise din cauza condiţiilor meteo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.